Zodia Fecioarei

Zodia Fecioarei

Caracteristici Fecioara

  • Planeta care guverneaza zodia Fecioarei: Mercur
  • Elementul caracteristic pentru zodia Fecioarei: Pamant
  • Calitatea definitorie pentru zodia Fecioarei: Mobil

Nativul din zodia Fecioarei este lucid, logic, rational. Ii place sa analizeze situatiile si persoanele pe care le intalneste. Este saritor si ii ajuta pe cei apropiati la nevoie.
In general, cel nascut in zodia Fecioarei este timid si cu greu se poate impune in fata persoanelor mai temperamentale sau mai energice. De aceea, mizeaza pe diferite stratageme si cauta sa se faca remarcat prin inteligenta si cunostinte.
In situatii dificile, nativul din zodia Fecioarei devine nervos si cicalitor, in special cu persoanele cu care isi poate permite (subalterni, copii etc.).

Barbatul Fecioara

Barbatul Fecioara prefera femeile echilibrate si constante, langa care poate trai in tihna. Nu este barbatul marilor pasiuni, dar stie sa iubeasca sincer si profund.
Pentru ca il preocupa mult cariera si castigurile materiale, barbatul Fecioara are tendinta sa isi cam neglijeze partenera, chiar daca o iubeste cu adevarat.

Cum seduci barbatul Fecioara?

Femeia Fecioara

Ca si barbatul Fecioara, femeia Fecioara nu va avea mari pasiuni. Partenerul pe care il alege, ii va deveni sot, intr-o uniune sincera si durabila.
De obicei, femeia Fecioara este o persoana ordonata si pretinde din partea partenerului acelasi lucru. Este o fiinta idealista si doreste un barbat perfect, curat, fara vicii.

Cum seduci femeia Fecioara?

Zodiac-Horoscop.Com

zodia Fecioara Horoscop zilnic Fecioara: Horoscop azi Fecioara

zodia Fecioara Predictii astrologice Fecioara 2016: Horoscop 2016 Fecioara

zodia Fecioara Compatibilitate Fecioara

Zodiacul european: caracterizare zodia Fecioara (zodia Fecioarei), barbatul Fecioara, femeia Fecioara