Zodia Racului

Zodia Racului

Caracteristici Rac

  • Planeta care guverneaza zodia Racului: Luna
  • Elementul caracteristic pentru zodia Racului: Apa
  • Calitatea definitorie pentru zodia Racului: Cardinal

Nativul din zodia Racului este emotiv, sensibil la mediul inconjurator si, adesea, la schimbarile atmosferice.
Romantic, sentimental si uneori naiv, cel nascut in zodia Racului poate fi usor pacalit de unii semeni care pretind ca au necazuri pentru a obtine ajutorul lui.
Nativul din zodia Racului isi iubeste mult caminul, dar ii plac si calatoriile. Are in el ceva de nomad, atata timp cat are oricand un loc numai al lui, unde sa se odihneasca.

Barbatul Rac

Barbatul Rac este barbatul cel mai romantic si mai tandru din tot Zodiacul. Cand iubeste, barbatul Rac o face fara rezerve.
In general, barbatul Rac doreste femeile care au aceleasi trasaturi de caracter ca si el: indulgenta, tandrete, romantism. Adesea, barbatul Rac isi alege o partenera care pare sa il domine.

Cum seduci barbatul Rac?

Femeia Rac

Fara a fi foarte pasionala, femeia Rac cauta un partener pe care sa il iubeasca, si caruia sa ii fie credincioasa. Este instare de mari sacrificii pentru alesul inimii, unori facāndu-le in ascuns.
Daca exista aspecte disonante in horoscopul natal, femeia Rac va avea o fire nervoasa si capricioasa. Nu incercati sa o ironizati daca pastreaza unele obiecte din copilarie, caci tine foarte mult la ele!

Cum seduci femeia Rac?

Zodiac-Horoscop.Com

zodia Rac Horoscop zilnic Rac: Horoscop azi Rac

zodia Rac Predictii astrologice Rac 2016: Horoscop 2016 Rac

zodia Rac Compatibilitate Rac

Zodiacul european: caracterizare zodia Rac (zodia Racului), barbatul Rac, femeia Rac