Zodia Taurului

Zodia Taurului

Caracteristici Taur

  • Planeta care guverneaza zodia Taurului: Venus
  • Elementul caracteristic pentru zodia Taurului: Pamant
  • Calitatea definitorie pentru zodia Taurului: Fix

Tenacitatea este una dintre calitatile principale ale nativului din zodia Taurului. Dificultatile pe care le intalneste il dinamizeaza in loc sa-l descurajeze. O alta calitate este rabdarea de care da dovada in atingerea obiectivelor pe care si le-a propus.
Cel nascut in zodia Taurului este cordial, generos, ii plac māncarurile bune si timpul petrecut cu prietenii apropiati. Se enerveaza rar, dar cand se enerveaza poate reactiona foarte periculos.

Barbatul Taur

Barbatul Taur este este imediat impresionat de aspectul fizic al viitoarei iubite. O doreste feminina, cu forme rotunde, senzuala. Ulterior, se intereseaza si de calitati precum inteligenta si fantezia. Daca nu le gaseste, nu va ezita sa o indeparteze total din viata sa.
Senzual si pasional, chiar daca are si alte aventuri, barbatul Taur iubeste cu adevarat o singura femeie, femeia lui.

Cum seduci barbatul Taur?

Femeia Taur

Femeia Taur va avea mereu o multime de admiratori, atrasi de naturaletea si farmecul pe care le poseda din nastere. Admiratia din partea sexului opus ii place la nebunie.
Chiar daca se intampla sa mai flirteze, femeia Taur nu iubeste decāt un singur barbat - care va fi pasional, sensibil si inteligent. Femeia Taur are un temperament pasional si posesiv si poate fi foarte geloasa.

Cum seduci femeia Taur?

Zodiac-Horoscop.Com

zodia Taur Horoscop zilnic Taur: Horoscop azi Taur

zodia Taur Predictii astrologice Taur 2016: Horoscop 2016 Taur

zodia Taur Compatibilitate Taur

Zodiacul european: caracterizare zodia Taur (zodia Taurului), barbatul Taur, femeia Taur